¡Bienvenidos! Existimos para seros útil. Ante cualquier duda contacta con nosotros. También nos encuentras en: facebook (1K) twitter (1K) linkedin (1K)

Publicidad

Login

Col·laborador programa ràdio.

Sección dedicada a Anuncios de usuarios o empresas que Ofrecen Empleo.
Es necesario el registro para poder publicar. Una vez entrado con tu login y contraseña irás a un Menú donde debes elegir Publicar un Oferta Empleo en el mismo.
Todas las publicaciones serán revisadas por Quien TV.


Publicado el: 25.01.2019 - Caducidad: 31.03.2019 - No Remunerado


Si ets un apassionat del món de la ràdio i vols donar la teva veu en aquest món, tens actitud i moltes ganes de passar-ho bé, ets la persona que busquem!

No som Sants és un programa de ràdio semanal que s’emet en directe els dilluns de 20h a 22h. Tractem temes d’actualitat amb un tó jove i desenfadat. Actualment tenim les seccions: noticia viral, noticia absurda, esports, curiositat, els productes més extranys de wallapop, el personatge esportiu de la setmana, música i l’artista d’actualitat.

Busquem a un colaborador per cobrir una secció de 10 minuts en el programa, no cal experiència prèvia però sí moltes ganes de passar-ho bé amb professionalitat. La temàtica de la secció és lliure.

Si estàs interessat, envia’ns una nota d’audio en català, presentant-te, explicant-nos per què vols formar part del nostre quip i quina és la secció que vols cobrir que no hi sigui actualment al programa.

Els correus que no adjuntin l’audio seràn descartats automàticament.Dirección de contacto: nosomsants@gmail.com

Legalidad  -  FAQ.s  -  Contacto

quientv.com  -  quientv.es  -  quientv.tv  -  castingsonline.es  -   ofertastrabajotv.com 

© Copyright QuienTV 2016. Ver. 7.0

Creada en junio de 2004